Klikkaa ja tutustu kotitalousvähennykseen www.vero.fi:ssä.

ASENNUSPALVELUMME

Laadukkaiden materiaalien lisäksi ensisijaisen tärkeää on, että asennustyö tehdään ammattitaidolla. Tarvitseepa kattosi uuden läpiviennin tai kokonaisen katon, olemme palveluksessanne. Meiltä saat halutessasi asennuspalvelun lisäksi myös materiaalitoimituksen. Asennustyölle annamme 3 vuoden takuun ja katemateriaaleille valmistajat ovat antaneet valitusta materiaalista riippuen useimmiten 10-15 vuoden takuun. Osalla takuu on jopa 30 vuotinen.

Asiakkainamme on matkan varrella ollut kiinteistöyhtiöitä, talotehtaita, rakennusliikkeitä ja yksityisiä omakotirakentajia. Yllätyksiin olemme varautuneet vastuuvakuutuksella, jota emme vielä ole kertaakaan joutuneet käyttämään.

Vesikatteen asennustyön eri vaiheet

- vanhan katteen purku (saneeraukset)
- aluskatteen asennus
- rimojen ja ruoteiden asennus
- katemateriaalien nosto
- katteen asennustyö
- pellityksien teko, myös piiput
- kattoturvatuotteiden ja lisätarvikkeiden, kuten läpivientien asennus

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnössä on hyvä kuvailla vesikatteeseen liittyvät toiveet (värit, materiaalit yms) ja aikataulutoive. Pystymme toimittamaan kattoasennuksen nopeallakin aikataululla. Lisäksi tarjouspyynnön liitteenä tarvitsemme talonne julkisivukuvat. Asentajamme voi myös tehdä tutustumiskäynnin, jossa hän selvittää asennustyöhön vaikuttavat seikat.

 

www.comigo.fi